Gesloten.

Vrijdag 14 april zijn wij gesloten in verband met een bedrijfsuitje.

Over Vos Reijntjes De Pagter

Vos Reijntjes De Pagter notarissen is een middelgroot notariskantoor waar de mens centraal staat. We hebben oog voor uw verhaal. Ons team staat altijd voor u klaar. Of u nu mailt, belt of gewoon langskomt. Ons kantoor heeft u veel te bieden. Te beginnen met eerlijk advies en de basis notarisdiensten.

Wij zijn sinds 2000 actief in de regio groot Alkmaar en ontstaan uit verschillende samenwerkingsverbanden en overnames. Mede daardoor zijn we gegroeid naar een team van 20 vaste medewerkers en kunnen we diensten op alle rechtsgebieden in brede zin aanbieden.

De specialisaties zijn verdeeld over onze medewerkers waarvan de meeste al langere tijd bij ons kantoor werken. Daardoor beschikken we over uitstekende contacten met ondernemers en hun adviseurs (makelaars, accountants, fiscalisten administratie- en accountantskantoren) uit Alkmaar en de omliggende regio.

Marco Reijntjes

Marco (1966, Delft) studeerde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, is getrouwd en heeft twee zoons en een dochter. In 1989 ging hij als kandidaat-notaris aan de slag in Alkmaar en in 2000 werd hij benoemd tot notaris. Marco’s meest typerende eigenschap? “Ik drijf op menselijk contact en ben open en geïnteresseerd.”


Meer over Marco Reijntjes

Vanessa de Pagter

Vanessa (1971, Haarlem), studeerde notarieel recht aan de Universiteit van Amsterdam, is getrouwd en heeft twee zoons. In 1997 begon zij als kandidaat-notaris in Krommenie en maakte in 2017 haar overstap naar Alkmaar. Sinds 2018 is zij als notaris verbonden aan dit kantoor. Haar specialiteit en interesse liggen voornamelijk bij het personen- en familierecht en het afwikkelen van nalatenschappen.


Meer over Vanessa de Pagter

Offerte aanvragen

Snel een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen?Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!